Miért korog a gyomrom?
Figyelt kérdés
Már meg figyeltem magamon hogy a délután közepén csak lefekszek pihenni és elkezd korogni a gyomrom! Nem vagyok éhes mert kb 2,3 órával előtte ettem és össze vissza mozog meg korog! Olyan ciki hogy itt volta barátnőm lefeküdtünk csak az ágyra és azt hallgattuk hogy korog a gyomrom! Miért csinálja ezt? Mennyek orvoshoz?
14/F
2011. máj. 10. 20:58
2/8 anonim válasza:
Mert a bélműködéshez hozzátartozik hogy mozognak a belek azt hallod valószínű:D Meg a gyomor is mozog mindig mivel izmokból(simaizmokból épül fel) És perisztaltikus mozgással keveredik el benne a megemésztendő kaja...
4/8 A kérdező kommentje:
Értem de annyira korog és nagyon hangosan! Nem lehet ellene tenni valamit?
2011. máj. 10. 21:04
5/8 anonim válasza:
Dugd be a füled. Am nem lehet ellene tenni mert bélműködés..:D
6/8 anonim válasza:
Valószínű azért van, mert nem eszel rendesen. Sokat eszel egyszerre, vagy rendszertelenül és nem jól emésztesz. Egyél normálisan, többször kevesebbet.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 10. 21:07
8/8 anonim válasza:
Velem is ez van, évek óta, engem is zavar. :) Még én sem jöttem rá, mit lehet vele kezdeni, az utóbbi időben ettem mindenféle rendszer szerint, de ugyanúgy maradt. De tényleg borzasztóan zavaró, nem a hangja miatt, hanem hogy kellemetlen érzés és nem marad abba.. Ki tudja. :) 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!