Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagyon szúr a hasam! Mit...

Nagyon szúr a hasam! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Megmutattam anyának hogy hol fáj, azt mondta, hogy ott egyértelműen a belem van.

fáj ha levegőt veszek, fáj ha állok, ha ülök... mindig fáj és szúr! ha megnyomom egy kicsit akkor is..

kb fél órája kezdődött

16/L

2011. máj. 7. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Pontosan hol fáj? Van-e hányingered vagy lázad/hőemelkedésed? Mit ettél mostanság? Hol tart a ciklusod? Élsz-e nemi életet?
2011. máj. 7. 20:12
 2/5 A kérdező kommentje:

a belem fáj, így centire pontosan nem tudom megmondani..

ezen kívül nincs semmilyen más tünetem. Nem vagyok terhes, menzim nemrég múlt el, nem olyan típusú fájdalom

Ez olyan fájdalom mint amikor hasmenésem van és görcsöl a hasam, csak épp hasmenés nincs, de görcs már fél órája

2011. máj. 7. 20:15
 3/5 anonim ***** válasza:

:-)

Beled elég sok van... Azért kérdezem, hogy kb. merre fáj, mert ha pl. jobb oldalon alul, az vakbélgyulladás vagy petefészekgyulladás is lehet. Valószínűbb lenne, ha lázad is lenne hozzá, de nem törvényszerű egyáltalán.

Az is elképzelhető, hogy elkaptál valami kórokozót, és kicsit később lesz majd hasmenésed.

2011. máj. 7. 20:27
 4/5 A kérdező kommentje:

Azóta elmúlt a fájdalom. ettem és már semmi bajom.

Amúgy középen fájt

2011. máj. 7. 20:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Na, örülök neki. További szép estét! :-)
2011. máj. 7. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!