Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől jöhet elő ez az érzés?

Mitől jöhet elő ez az érzés?

Figyelt kérdés
A problémám a következő. Régebben akárhova is mentem, sosem volt bajom, éhtlen-szomjan elvoltam egész nap. Lassan 1 éve főleg ha megyek valahova éhség érzetem van, legyengülök, rosszúllét keringet és kába vagyok és megesik, hogy bepánikolok. Persze indulás előtt mindig eszek, de mintha semmit nem érne. Főként tömegközlekedésen jön rám ez az érzés. Változó ez a dolog mert van, hogy semmi bajom nincs egész nap. Nem merek elindulni sehova, hogy ne vigyek egy tonna kaját. Tényleg változó. Van, mikor egyáltalán nem tör rám az éhség érzet és van, mikor a semmiből előtűnik. Eddig sose volt ezzel bajom, pedig csak 20 vagyok. Lehet több energiát kéne bevinnem?
2011. máj. 5. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagy a valószínűsége annak, hogy pánikbeteg vagy..:S
2011. máj. 5. 19:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem az ivással van így. Akármennyit iszom indulás előtt, ahogy kilépek a kapun már szomjan akarok halni.

Gondolom azért, mert úgy érzem, ha nincs nálam víz, nem vagyok biztonságban, mert bármikor rosszul lehetek. Így inkább egy flakon vízzel közlekedek.

Ja, és ennek oka is van. Régen elájultam melegben a buszon, mert már annyira szomjas voltam, hogy nem bírtam tovább.

lehet hogy nálad is van az evéssel kapcsolatban valami ilyesmi előzmény?

2011. máj. 5. 19:39
 3/5 anonim ***** válasza:
mindig tarts magadnál egy kis kekszet, vagy müzliszeletet, vagy szőlőcukrot és akkor biztonságban érzed majd magad.
2011. máj. 5. 19:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Én a metrón ájultam el. Meleg volt és egész nap nem ettem semmit. Azóta van ez a dolog és hiába viszek kaját, gyakran jön elő. Mikor meg semmi bajom, persze ujjongok, hogy dejó, persze másnap minden kezdődik előről. És szinte csak t. közlekedésen.
2011. máj. 5. 19:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, erre a kekszes dologra gondoltam, de úgy, hogy elindulok otthonról és mindig egyre távolabb megyek, amíg le nem küzdöm a dolgot és akkor nem lesz szükségem rá.
2011. máj. 5. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!