Miért van az ha leugrok 2 méter magasságból, talpra estek de fáj a fenekem mintha a vastagbelem repedne szét? .
Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 15:22
1/9 tetris válasza:
Ha fáj ilyenkor a hátsód, akkor mi a fenének ugrálsz le ilyen magasról? Kiváncsi vagy, mikor pattan meg azon a tájékon egy ér? Nyilván azért fáj, mert nem tesz jót neked, ha ily módon ugrálsz. Ezzel jelzi a tested, hog köszi, ezt nem kéne mégse.
2/9 A kérdező kommentje:
joh de ha mászok át a falon egy suliba focizni akkor pld átkell ugrani, nem szándékosan ugrálok,epphogy probalom elkerulni de egyszer ennek veget kell vetni
2011. máj. 4. 17:04
3/9 A kérdező kommentje:
valaki akkor tudna segiteni? telleg naon fontos lenne.
2011. máj. 30. 15:56
4/9 anonim válasza:
Nem talpra kell esni,hanem előbb lábujhegy és ugy teszed le a sarkad. Amartizáció :)
5/9 A kérdező kommentje:
ok ok, de vlmi fontosabb érdekelne miért is fáj a végbélnyillásom,veszélyes dolog-e vagy lehet ez aranyér?
2011. jún. 2. 19:08
6/9 anonim válasza:
dehogy aranyér..csak a gravitáció lehuzza a belső szerveidet(minden akciót reakció követ)eés azt érzed..
7/9 anonim válasza:
áhh hallod én tudom miről beszélsz.
mikor minden lépésnél érzed a segged.. sztem aranyér
de érdekes nekem ez volt télen(tesi órán igen xar volt) ,de most meg aligha érzem
és jó dolog elmenni vele orvoshoz ,de még én sem voltam
8/9 anonim válasza:
Nem értek a lovakhoz...márhogy bioszhoz...de szerintem sime erő-ellenerő lehet a dologban. Szerintem próbálj meg lassabban földet érni - márhogy úgy hogy miután földet érsz ne állj meg az eséssel amilyen gyorsan csak lehet, hanem engedd hogy az erő "leguggoltasson", esetleg "lefukfenceztessen" téged, ezzel csökkenteni tudod a rád ható erő nagyságát.
9/9 A kérdező kommentje:
lépéseknél nem érzem csak ugrásnál, de akkoris ugrán után kell várnom vgay 2 percet amig ujbol a normál állapotba kerulok és folytathatom utamat, nagyon fáj de csak ugráskor
2011. jún. 4. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!