Mitől van ez az enyhe hányinger?
Figyelt kérdés
Egy hete elkaptam egy vírust, ami hányással és hasmenéssel járt. Körülbelül 2 nap alatt ki is gyógyultam belőle, utána diétáztam is hogy visszaálljon a szervezetem, de az utóbbi 3-4 napban napközben néha enyhe hányingert érzek. Nagyon enyhe, de mégis rendkívül zavaró. Összefüggést nem találtam még, akár éhes voltam akár ettem, akkor is előjött néha.2011. máj. 3. 12:09
1/3 hör-mör válasza:
Ha valóban vírust kaptál el,akkor a 2-3 napos diéta nem biztos,hogy elégségesnek bizonyult.A vírusfertőzések jóval tovább tartanak,mint egyéb más fertőzések.Átmenetileg érezheted magad jobban,esetleg panaszmentessé is válhatsz,de ez sajnos csak rövid ideig tart,mert utána még a panaszok,ha nem is olyan intenzívek,de még előfordulnak.Én még böjtölnék a helyedben legalább egy hétig vagy még tovább,hisz azzal csak jót tennél a szervezetednek,pihentetnéd és tehermentesítenéd,hogy gyorsabban regenerálódjon!Mielőbbi gyógyulást kívánok!
2/3 anonim válasza:
Vagy lehet, hogy csak masnapos vagy te is.
3/3 anonim válasza:
szerintem maszturbálj, és locsold meg a fikuszokat
de semmiképpen ne aludj el sújemelés közben
Marika nénit pedig csókoltatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!