Olyan gyógyszert keresek, ami kedélyjavító, de tényleg hatásos. Akár vénnyel kiadhatót. Használtatok valaha ilyet? Tudtok esetlen gyógyszer neveket mondani?
A gyógyszer nem megoldja,hanem elnyomja a problémád.Olyan ez,mint amikor kiöntöd a bort a szép új fehér szőnyegre,a folt ottmarad,de te nem kitisztítod,hanem rátolod a fotelt.
Sport, relaxáció, pozitív hozzáállás és sok beszélgetés,akár barátokkal,akár pszichológussal (aki nem gyógyszerfelírással gyógyít,mint a pszichiáterek). Azt a pénzt,amit kiadnál a gyógyszerekre, költsd magadra, vegyél könyveket, új ruhákat,minden olyat,ami kicsit jobb kedvre hangol. Nekem segített, 4 hónapnyi aktív "pánikolás" után jól vagyok teljesen,és csak annyi volt a kulcs,hogy a hozzáállásomon javítottam. A gyógyszerek nem érnek semmit,ezt nagyon komolyan mondom,drágák is... életmódváltás, pozitív hozzáállás, felesleges szabadidő hasznos eltöltése,ennyi a titok. Nem egyszerű,de ezerszer hasznosabb,mint a bogyók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!