Arsenalfan27 kérdése:
Bal csuklóm és a bal bokámban érzek fájdalmat! Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok.27 éves fiú vagyok..régóta vannak gondjaim a bokámmal,de ezt a foci számlájára írtam,kb 1hónapja észrevettem hogy gyengül a bal csuklóm is,mára már nemtudok fájdalom nékül felemelni 1poharat vagy bizonyos szögben rátámaszkodni..folyamatosan vékonyodik el a kezem..jártam orvosnál,pajzsmirigy,meg meg manula vizsgálat,meg ortopéd,mind ok..nagyon megvagyok ilyedve,milehet már velem..?!2011. ápr. 30. 19:28
1/4 krameri válasza:
nagyon alaposan vizsgáltasd ki, mert komolynak hangzik!
Én ugy tudom, a szív szokott kihatni a baloldalra, lehet hogy azzal van baj
2/4 anonim válasza:
Lényeges lenne tudni, hogy van-e mindehhez zsibbadás-fonákérzés, valódi izomgyengeség (a fájdalom vagy a gyengeség akadályoz a mozgásban?), hol fáj pontosan a csuklód és a bokád (inkább a csont, inak, vagy máshol). Máshol vannak-e panaszaid (akár miminális mértékű is)? Egészen pontosan milyen vizsgálatokon vagy túl?
3/4 A kérdező kommentje:
nincs zsibbadó érzésem csak 1szerüen bizonyos mozdulatoknál
van fájdalmam mokor rátámaszkodom vagy rossz szögben hajlítom be,belül érzem a csontban,pont a hajlatnál ugyan így a bokámban..komplett vérvizsgálat,pajzsmirigy,fülorrgégész,ortopéd ez mind mind rendben..ja és szemmel láthatólag vékonyodik-gyengül a kezem..
2011. máj. 1. 13:09
4/4 anonim válasza:
Hát ez valami sorvadásnak hangzik :S, nem vagyok orvos és nem akarlak ijesztgetni, mondjuk ez feltűnt volna az orvosoknak is, úgyhogy ne ijedj meg. Amúgy meg lehet magától elmúlik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!