Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől lehet ez a hason belüli...

Mitől lehet ez a hason belüli érzés?

Figyelt kérdés

Már egy jó ideje érzem, hogy a gyomrom alatt, evéstől függetlenül olyan érzésem van mint amikor körömmel a hasadat oldalirányba megkarmolod....nem erősen, de érezhetően....na én ezt érzem csak belül, a vastagbél vízszintes szakaszán, de van hogy az alhasban is....

Voltam gasztro dokinál, volt hasi UH és gyomor tükrözés...de semmi, viszont rendszeresen rossz a gyomrom, fáj, és most még ez is....illetve a jobb borda alatt is nyomásra szúró fájdalmam van, de két gasztroenterológus is azt mondta, hogy csak kis bélhurut lehet...de már hónapok óta tart. Azóta szedtem controlocot, meg probiotikumot, és nem eszek össze vissza....

másnak is volt/van ilyen? mi lehet?

2011. ápr. 10. 16:33
 1/1 anonim ***** válasza:

Nálam átmeneti savtúltengés volt új gyógyszer miatt. Ha nem tudod mitől van, vegyél a gyógynövény boltban köröm-

virágot és lósoskamagot és kamillát. Egyenlő arányban ké-

szíts belőle 3 bögre teát. Mindegyikből 1 kávéskanállal

tegyél. Vagy ha ez nem segít, a patikában vény nélkül kapható optacid por. Egy púpos mokkáskanállal kell 1 dl

vízbe tenni és a főétkezések közben fogyasztani. Ez beállítja az optimális PH-t a gyomorban.

2011. ápr. 12. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!