Góckutatás a szervezetben mennyire derít fényt a gyulladásos és allergiás megbetegedésekre?
Figyelt kérdés
(megmagyarázhatatlan bőrkiütés, magas vérsüllyedés, szervezet elsavasodása, elhízás, bőr öregedése)2011. ápr. 8. 10:10
1/1 Raffi válasza:
Nekem is magas volt a vérsüllyedésem. Aztán kiderült, hogy gyulladásban voltak a hörgőim, a petefészkem, a vesém, az arcom. Mindez úgy, hogy tüneteket alig produkáltam, ja és még kis allergiáim is vannak (tünet nélkül) Utoljára az immunulógiára küldtek, hogy nem -e lupusom van, de az negatív lett.
Bőrkiütéseim is voltak előtte 3 évvel rozaceával kezeltek.
És tudod nekem mi segített? Hogy nem eszek össze-vissza mindent, mert rájöttem, hogy ezek a sok hulladék ételek amikre kismértékben ugyan, de allergiás vagyok legyengítették az immunrendszeremet.
De neked is először végig kell járnod az orvosokat. Sok sikert és kitartást. Na meg nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!