Göb a torkom fölött?
Figyelt kérdés
Tegnap jött elő, vagy eddig nem vettem észre.
Rögtön az állam alatt, de az "ádámcsutkám" fölött helyezkedik el, érintésre nagyon fáj.
Az állkapcsom két oldalán is kijött a nyirokcsomó... mostanában rengeteg egészségügyi zűröm volt, de az idióta orvosom csak vonogatja a vállát. Nemrég költöztem ide, úgy látszik már az első alkalommal is levonhatta, hogy csak suliból akarok lógni.
Azért is könyörögnöm kellett, hogy allergológiára beutaljon, mert rohad rajtam a bőr.
Eléggé ijesztő dolgokat találtam erről a neten, valakinek volt már hasonló problémája, mi volt a baj?
20/L
2011. márc. 30. 09:42
1/3 anonim válasza:
Szerintem a nyirokcsomóid vannak megduzzadva. A fiamnak is volt a nyakán csomó de neki nem fájt. Kapott gyulladáscsökkentőt és kb. 2 hónap alatt teljesen elmúlt neki.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, nyirokcsomókat én is szoktam figyelni, de elől?
Ott nem tudok róla, hogy lenne, vagy igen? :/
Közvetlenül a torkom fölött, de picit jobb felé húz
2011. márc. 30. 09:50
3/3 A kérdező kommentje:
anyám volt pajzsmirigyes, asszem akkor neki is ilyen volt a torka :/
2011. márc. 30. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!