Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szerintetek mi bajom lehet?

Szerintetek mi bajom lehet?

Figyelt kérdés

Az egész 4 éve kezdődött... A farokcsontomnál ciszta alakult ki, amit egy éven belül 3szor is műtöttek. Később elkezdett hullani a hajam ( azóta is). Majd mindkét hónaljamban is ciszta szerű dolgok alakultak ki ( már mindkettő teljesen heges. És ez még nem minden, hátul a nyakamnál is folyamatosan kialakulnak kb.3centis gennyes csomók. Előfordul hogy kéthetente csak úgy belázasodok.

Szerintetek ez mi lehet? Már voltam orvosnál, mindegyik mást mondott és más gyógyszert írt fel, semelyik sem használt...

Előre is köszi bármilyen tanácsért

2011. márc. 29. 18:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez nagyon nem tűnik egyszerűnek annak alapján, amit leírtál. A hajhullásodat magyarázhatják a gennyes folyamatok, és még az is "beleférne", hogy a farokcsontnál lévő ciszta kiújult (sajnos hajlamos rá). Az viszont furcsa, hogy a hónaljadban, nyakadnál is kialakut hasonló - a magánvéleményem az, hogy megérne a dolog egy immunológiai kivizsgálást.
2011. márc. 29. 18:11
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi,

amúgy a vérképem normális (az orvosok is csodálkoztak, arra számítottak, hogy a fehérvérsejtek száma magas , de nem )

2011. márc. 29. 18:28
 3/4 anonim ***** válasza:
nagyon sajnalom az esetet...az en tanacsom, hogy menj mas orvoshoz esetleg erdeklodj kihez mehetsz, ki szakosodott ilyenfajta betegsegekhez...nemreg lattam a discoveryn egy ehhez hasonlo esetet, persze ott elobb a fejboron lakultak ki gennyes duzzanatok majd honaljban. sajnos nem lattam vegig igy nem tudom mi volt a diagnozis...annyit lattam, hogy jo par orvosnal volt es a sokadik orvos jott ra mi is valojaban. Menj el te is a sokadik orvoshoz. Tudom sok penzbe kerul de csak valaki megfogja talalni a megoldast. Addig is kivanom, hogy mielobb meggyogyulj! Ird meg a fejlemenyeket ha lesz idod es kedved
2011. márc. 30. 09:20
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi, tegnap voltam egy másik bőrgyógyásznál, aki felírt gyógyszert és kenőcsöket, de azt mondta szerinte menjek nőgyógyászhoz és ha a nyakamnál nem szívódik fel, akkor menjek sebészhez, hogy kivágják.

Szóval, a következő a nőgyógyász lesz; és elvileg valamilyen fogamzásgátlót kéne felírnia ( a bőrgyógysáz szerint)

2011. márc. 31. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!