Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehet ez a csomó az ujjamban?

Mi lehet ez a csomó az ujjamban?

Figyelt kérdés
Már pár éve van egy kis csomó a középső ujjam tövénél. Régebben szét tudtam oszlatni, de utána visszajött mindig. Most viszont már annyira kemény mint egy csont, és ha nyomom vagy valamit fogok és oda esik fáj. Vmint nem tudom, összefügg e de ha hosszabb ideig begörbítve tartom az ujjam, pl könyvet olvasok és fogom a könyvet, utána nem tudom kinyújtani, mert becsípődik valamilyen ideg, vagy nem tudom mi, de ez hamar elmúlik. Érdemes ezzel orvoshoz menni, v csak jelentéktelen dolog, és ne zargassam ilyen hülyeséggel az orvost?
2011. márc. 27. 23:44
 1/1 A kérdező kommentje:
Ma voltam orvosnál vele, azt mondta ínhüvely daganat :S Vki tud erről nekem infókat adni, akinek esetleg volt már ilyen?
2011. ápr. 5. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!