Fibbrizzo kérdése:
Mitöl fáj és szúr a szívem?
Figyelt kérdés
Talán 3-4 éve jött elö ritkábban kezdetben de most már majdnem minden nap fáj szúr és mintha nyomás lenne a szívemen olyankor nehezebben is veszek levegőt ,és fáradt is vagyok .Voltam dokinál beutalot is kértem ,voltam ultrahangon is de semmit sem találtak .A háziorvos azt mondta idegi alapon fáj .Nem tudom lehet e hozzá köze de rossz családi körülmények közt nevelkedtem veszekedés meg ilyenek ,söt szerintem párszor is depresszios is voltam .Most 23 vagyok de a helyzet ugyan az .Lehet hogy emiatt alakult ki ?Segitsetek tudtok valami gyogymodot rá vagy esetleg hasonlo panaszokkal rendelkezö?2011. márc. 27. 12:14
1/6 anonim válasza:
Nekem ez kb 14-18 éves korig fordult elő, általában reggelente. Felírtak egy lób*szó gyógyszert, majd 2 hónap múlva mondták h miért szedek ilyet amikor nincs semmi bajom :O Én közben elkezdtem sportolni (deszka, bicikli, foci, futás, virágpálca stb) és helyre álltam.
2/6 anonim válasza:
Tipikus pánikbeteg vagy - sajnos.
Gyógymód? igen, nekünk bevált:
www.rhodiolin.eoldal.hu
3/6 anonim válasza:
Szerintem neked csak mentális problémáid vannak, a családi veszekedések miatt, de ennek ellenére menj el a háziorvosodhoz, nehogy valami komolyabb baj legyen a háttérben.
21/F
4/6 anonim válasza:
Nekem is hasonló panaszaim vannak, én 21 vagyok. Orvosok megvizsgáltak, nálam is megvolt ekg, vérkép, mindent rendben találtak. Azt mondták, h vékony testalkatú fiataloknál könnyebben előfordulhat ez, meg hogy a stressz a fő oka. Nekem még kivizsgálásom előtt felírtak egy béta blokkolót, de nem szedem, mert úgy leviszi a vérnyomásomat, hogy szinte nem vagyok észnél:P én is szeretnék valamit sportolni, amitől rendbe jövök.
5/6 anonim válasza:
Nekem is időnként ilyen érzésem van, de nekem azt mondták, hogy ez nem a szív, nem az fáj ilyenkor, hanem a rekeszizmok közé beszorul levegő, és attól van ez a kellemetlen érzés, mintha a szív fájna és szúrna.
6/6 anonim válasza:
ha a szervezeted ph-ja savas, ez is lehet tünet. persze erről az orvosok nem tájékoztatnak...
nekem is volt ilyen problémám, és a lúgositó kurám után elmúlt.
de persze ezer más oka is lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!