Tetris kérdése:
Annyira köhögök, hogy már fáj a torkom is. Milyen házilagos módszer van erre?
Figyelt kérdés
Száraz köhögés, alig jön föl valami. ACC-t iszok már tegnap óta. Alig van eredménye. Lázam nincs, náthás nem vagyok. Aludni se tudtam az éjjel. Mi legyen most?
Oké, tudom, orvos, meg ilyenek, de ezen kívül van valami ötlet? Segítsetek!!!!!!
2011. márc. 24. 16:45
1/5 anonim válasza:
Csinálj magadnak karamelles hagymateát, és azt iszogasd kortyonként.
2/5 anonim válasza:
Vöröshagymából főzzél hagymateát, az segít a köhögésen.
3/5 A kérdező kommentje:
Karamellás hagymatea elég hátborzongatóan hangzik, de megyek, és főzök egy adagot.
Köszönöm a segítséget!!!
2011. márc. 24. 17:07
4/5 anonim válasza:
Egy nagyobb vöröshagymának szedd le a külső héjját, a belsőt mosd meg, fél hagymát darabolj negyedekre a héjjával együtt, és tedd vízbe. 2-3 ek. kristálycukrot karamerrizálj meg, vigyázz, meg ne égjen, csak sötétebb legyen. Erre öntsd rá a hagymát a vízzel, és főzd fel. Ne izgulj, nem lesz rossz íze.
5/5 anonim válasza:
Emlékeim szerint az ACC hurutos köhögésre van és nyákoldó, szóval nem csoda ha nem hat... :D
Hagymatea... sztem iszonyat rossz és még csak nem is hatott igazán, bár tényleg elég súlyos volt a helyzet, de egy próbát megér mindenképp. :D
Méz, a torokra jó, fertőtlenít és nem kapar annyira talán a okod, hátha.
És vegyé la patikában valamit, ami száraz köhögésre való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!