Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől lehet, hogy állandóan...

Mitől lehet, hogy állandóan pisilnem kell? (több lent)

Figyelt kérdés

Jó az túlzás, hogy állandóan, de pl minden óra előtt el kell mennem, még akkor is ha alig kell.

Nem hinném, hogy prosztata gond lenne, mert ha kell akkor nagyon sokáig visszatudom tartani.

Azt is észrevettem, hogy csak a suliban, itthon egyáltalán nincs ilyen gondom, olyan mint ha megszokás lenne, hogy minden óra előtt húzás a mosdóba.

Mi lehet ennek az oka, vagy ilyen szintű megszokás?

Ha igen, akkor mit csináljak vele?

Köszi.

17/F

2011. márc. 22. 21:04
 1/6 anonim ***** válasza:

megszokás nekem is ugyan ez van csak lányba (17 én is)

bár én kicsit szorongok néha azt gondolom hogy inkább most megyek wc-re mint hogy kövi szünetbe, amikor lehet hogy dugó lesz

2011. márc. 22. 21:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Ideg alapon van,tudat alatt tartasz attol hogy ora kozben fog kelleni.
2011. márc. 22. 22:46
 3/6 A kérdező kommentje:

És mit tegyek ellene?

Azért se menjek el? De az olyan kellemetlen, és valóban tartok, hogy óra közben fog kelleni.

2011. márc. 23. 06:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha fáj is ahogy pisilsz, valószínűleg felfáztál. Orvos!
2011. márc. 23. 10:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Tisztázd magadban (amikor teljesen nyugodt vagy, lefekvés előtt mondjuk) hogy nem kell félned, mert nem fog becsurogni, van elég idő mindenre, erős az akaratod :D
2011. márc. 23. 11:03
 6/6 A kérdező kommentje:

Haha... :D

Próbálkozok... Nem egyáltalán nem fáj...

2011. márc. 23. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!