Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Vannak természetfeletti erők?...

Vannak természetfeletti erők? Szerintetek normális, ha "megérzek" dolgokat?

Figyelt kérdés
vagyis nem nagyokra gondolok, de már elég sokszor esett meg velem, hogy ha valami eszembe jut, akkor az meg is történik...pl. a suliba tesi előtt gondoltam rá , hogy mi lenne, ha elmaradna a tesi, és tessék..elmaradt egy előadás miatt..és máskor nem jut eszembe..:S:S meg sok ilyen kis eset volt, ezért kezdtem el gondolkodni ezen..jó dolgok és rossz dolgok is. Szerintetek ez mi lehet? vagy csak beképzelem magamnak?? én nem tudom!!
2011. márc. 20. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:
velem is szokott ilyen lenni.
2011. márc. 20. 18:26
 2/4 anonim ***** válasza:
jöttem haza a bolt felé, és elgondoltam magamban hogy mi lenne ha kijönne onnan apa és a következő másodperben tényleg ott volt (: aztán meg mondtam a bnőmnek tesi előtt hogy de jó lenne ha elmaradna a tánc és kint lennénk helyett e... mondja a tanárnő következő órában hogy nem lesz tánc és helyette kint leszünk az udvaron... ráadásul a földrengés előtt kezdtem el kutatni a neten csernobilról... ijesztő o.O
2011. márc. 20. 18:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, a nagy eszeddel lehet, hogy neked természetfeletti hatalmad van.
2011. márc. 20. 19:51
 4/4 A kérdező kommentje:
hát nem a bunkó válaszokra voltam kíváncsi...azokat kérdeztem, akik normálisan tudnak válaszolni...am meg nem hiszem azt, csak elég fura..amúgy köszönöm az értelmes válaszokat, és fura ha veletek is történik ilyen..
2011. márc. 21. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!