Széklet keményítő ételek?
Figyelt kérdés
Mitől lehet puha a székletem?2011. márc. 18. 17:14
1/3 anonim válasza:
valamit összeettél..,sós vizben fött krumpli meg sós natur ételek de a legjobb a széntabletta!
2/3 anonim válasza:
A széntablettát én is több embertől hallottam, de gyakorlatilag annyi hatása van, hogy feketét szarik tőle az ember. Ugyanolyan a szar, mint előtte, csak fekete, mint a métely. Ami jó: alma, répa, KEKSZ
3/3 anonim válasza:
Nekem általában mindig krémszerű. Nincs hasmenésem, naponta egyszer ürítek, de olyan azállaga mint a csokipudning, bármit is eszek. A legrosszabb hogy kilóméternyi wcpapírral se lehet teljesen kitörölni. Irigylem azokat az embereket, akik egy kemény tömböt tudnak tojni. Nekem nagyon ritkán olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!