Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Olyan paranoiás vagyok :S Mit...

Olyan paranoiás vagyok :S Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Pl rettegek az erdőben kutyát sétáltatni, mert félek, hogy találok ott valami hullát, vagy megtámadnak. Este kb 5 percenként körbevilágítom a telefonommal a szobát, hogy lássam, van-e ott valaki.. és még sorolhatnám :S

15/L

2011. márc. 16. 16:21
 1/4 anonim válasza:
Nekem is hasonló problémám van, várom a válaszokat:)
2011. márc. 16. 16:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Honnan ered ez a félelem? Volt valami rossz élményetek ezzel kapcsolatban?

Az egyébként rendben van,hogy az erdőben egyedül nem akarsz kutyát sétáltatni,jobb az elővigyázatosság...amúgy amikor nekem ilyen gondom volt,egyszerűen végiggondoltam,hogy nem reális,amit gondolok,hiszen miért lenne bárki a szobámban... segíthet,ha tudatosítod magadban,hogy alaptalan az,amitől félsz.

2011. márc. 16. 20:04
 3/4 A kérdező kommentje:

Egyszerűen félek, tudom, milyen kegyetlenek az emberek. Az én gondolkodásom szerint lazán betörnek valahova, megölik az embereket, kirabolják, stb.

Kiskorom óta félek..

2011. márc. 16. 20:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Második válaszoló vagyok.

Akkor viszont menj el pszichológushoz,vagy beszélgess erről a szüleiddel,mert így nem lesz a felnőttkorod sem jobb...és ha neked lesz egyszer kisgyereked? :) Akkor azt fogja látni,hogy anya mindentől fél? Nem szabad! :) Hidd el,hogy semmi baj nem érhet. De tényleg,ha ennyire félsz,beszélgess erről vagy a szüleiddel,vagy egy szakemberrel!

2011. márc. 16. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!