Mitől lehet szúró, nyomó fájdalom a bal mellem oldalsó részénél?
Figyelt kérdés
Az este kezdtem érezni,nem kibirhatatlan fájdalom,hol elmúlik,hol előjön újra.Nem tudom mi lehet ott azon a részen?A bal mellem oldalsó és felső része körül fáj.Levegővételnél nem érzem.A férjem szerint a sziv középtájt van,és lentebb .Ekg,labor vizsgálatom volt januárban ,minden rendben volt.Decemberben voltak hasonló panaszaim,mellkas tájon,akkor voltam orvosnál,nem volt semmi gond.2011. márc. 15. 10:48
1/4 anonim válasza:
Inkább a bordatájékon, vagy az izomban érzed a fájdalmat ?
Ha a brodatájékon, akkor lehet idegbecsípődés, ilyen már velem is előfordult, néha belehasított, volt hogy nem tudtam nyújtózkodni, stb...
Ha izomfájdalom, akkor lehet hogy kálciumhiányod van (?).
Sajnos így elég nehéz... remélem hamar elmúlik!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi.Nem a bordánál,hanem fentebb a mellem felső részénél,a nyak és a hónalj felé.Lelki,okból is lehet,hogy ezen jár az agyam,és félek nehogy pl infarktusom legyen?
Amúgy sokat emelgetem a 9kg-s kislányom,az is lehet hogy valami izomfájdalom?
2011. márc. 15. 13:47
3/4 anonim válasza:
Nekem pont ugyan ez a problémám ...érdekelnének a más válaszok is :)
4/4 A kérdező kommentje:
Neked milyen tüneteid vannak?
2011. márc. 22. 06:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!