Naponta szoktam mérni a testhőmérsékletem, ez amolyan "megszállottság" nálam és vezetek 1 táblázatot.3 hete 35 fok alatt van a testhőmérsékletem, de nem fázok. Mitől van ez?
pajzsmirigy-probléma, vagy lemerült a lázmérő. :)
ha higanyossalméred, akkor érdemes elmesélni a háziorvosnak.
de még mielőtt rohansz, próbáld meg testüregben mérni. szájban-fülben 0,3at vonj ki a mért eredményből, végbélben mértből pedig 5öt.
higanyossal mérem.
köszi, abbahagyom :D
Én nem tudok róla, hogy végbélből vonni kell, pláne nem 5 fokot (max 5 tizedet), mert onnan kezdve gyakorlatilag értékelhetetlen az eredmény.
Bár a 39,8 extrém magas láz, ami mindenképpen beavatkozást igényel. Szerintem rossz a lázmérő.
Végbélben történő mérésnél a legkisebb az eltérés! Semmiképp nem kell négy fokot (?) levonni! Max egy-két tizedet szokás! Nekem elhihetitek, van benne gyakorlatom (sok a gyerek).
És a higanyos is lehet rossz. Vegyél újat. Lehetőleg digitálisat, annank a használati utasításában írnak a pontosságról is. A hónalj elég megbízhatatlan, a fül oké, a végbél a legjobb.
És mégegyszer mondom: szokj le a méregetéről. Komolyan mondom, a legjobb szándékkal. El sem tudod képzelni, milyen megszállottsággá nőheti ki magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!