Hello! 17 fiú vagyok 160/69 a vérnyomásom ez elég sok mit csinálhatnék 8.9.10.ben 120/85 volt de most 11.-ben ennyi lett -.- , mi lehet ? Testépitő vagyok 4éve csinálom,életemben nem cigiztem és kétszer ittam alkoholt,főleg csirke rizs zabpehelyt fogyasztak ezen kivül aminósavat,multivitamin,fehérje készitményt, de persze olyan van sós mogyoró,chips,pattogatott kukorica stb...
2011. márc. 11. 16:12
1/8 anonim válasza:
Szervi probléma nem állhat fenn?(Veseműködés pl.)Kivizsgáltak?
2011. márc. 11. 16:16
2/8 anonim válasza:
Menj orvoshoz ;)
Vagy előbb próbáld ki a galagonya teát. Tényleg használ. :D
2011. márc. 11. 16:16
3/8 A kérdező kommentje:
Nem vizsgáltak ki, iskola orvosnál volt ellenőrzés és ott derült ez ki!
2011. márc. 11. 16:17
4/8 anonim válasza:
Ha már teákról beszélünk,én a fagyöngyöt javaslom,igaz ezt hosszabb távra napi szinten tervezd be,de ez biztosan beállítja a vérnyomást.A galagonya is remek,de a fagyöngyről több tapasztalatot hallottam.Lehet,hogy macerásnak tűnik,de érdemes kipróbálni!Annyi mindent szedsz már,eggyel több kiegészítő nem oszt,nem szoroz:)
2011. márc. 11. 16:24
5/8 anonim válasza:
Mielőtt megijedsz azért mérd meg otthon is többször,mert lehet a "fehérköpeny effektus" figyelt csak be,ami egy teljesen normális reakció.
2011. márc. 11. 16:25
6/8 A kérdező kommentje:
de a 69 az jó értéknek számit ? vagy mindkettő nagyon gáz?
azt terveztem, eszek lekvárt,gyógyteákat,és a nátrium leviszem közel nullára, napi rendszerességű kardióval, ha ez sem segit sztem nagy gondok vannak...
2011. márc. 11. 16:28
7/8 anonim válasza:
Szerintem még egyáltalán nincs gáz,de okos Vagy,hogy előre gondolkozol!A konyhasó tényleg nem jó,mindenképpen hagyd el,vagy vegyél a patikában NaCl-ot,de méginkább himalája sót,ha nem tudsz só nélkül élni.A C-vitamin bevitelre ügyelj,mert az tartja rugalmasan az ereket,és a megfelelő folyadékfogyasztásra,hogy egyenletesen folyékony legyen a vér,és ne nyomja az erek falát.
2011. márc. 11. 16:33
8/8 anonim válasza:
Az alsóérték teljesen jó, sőt.. A felső viszont nagyon magas. Igaza volt az egyik felettem írónak, hogy otthon is kell mérni, mert lehet, h csak fehér-köpeny szindrómád van. Nekem 160/90-et mértek belgyógy ellenőrzésen, kismama vagyok. Írtak ki gyógyszert, de nem szedem be, mert most is 116/76.(Itthon mérem azóta) És ilyen értékeim vannak itthon. Na majd pont ezért tömöm magunkat gyógyszerekkel, na neeee.
Meg ha kifárasztod magad szerintem attól is magasabbra kúszhat az érték.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!