Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » "Normális" vagyok az "irka-fik...

"Normális" vagyok az "irka-fikáim" alapján?

Figyelt kérdés

Például van előttem egy papír és egy íróeszköz a kezemben, akkor a papírra csak számokat és négyzeteket,köröket rajzolgatok vagy szavakat írogatok (persze ha unatkozom), vagy lehet azért nem rajzolok például házat vagy arcokat vagy autókat vagy bármi mást akár természetképeket, mert lehet hogy nem szeretem ki mutatni az érzéseimet (kérdőjel)

Azt hozzá kell tennem hogy nem vagyok valami beszédes típus.Szűkszavú (Bak a csillagjegyem).Introvertált,befelé forduló vagyok.Attól félek hogy autista vagyok.Lehet hogy csak én kombinálom túl.

21/F

2011. márc. 8. 23:26
 1/2 anonim ***** válasza:
te kombinálod túl, nem vagy te autista. én csak tüskés , egy középpontból kiinduló alakzatokat tudok firkálni évek óta....gondolj csak bele, mélyen mennyi szar gyűlhetett bennem össze ez alapján, és tényleg. De nem lesz ez mindig így:)
2011. márc. 8. 23:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Épp az a firka lényege, hogy nem rajzolsz (embert, autót), hanem csak firkálsz ilyen egyszerű dolgokat. Én pont ezeket firkálom, köröket, kockákat, meg neveket, szavakat írogatok. Egyébként én is bak vagyok és nagyon zárkózott, keveset beszélek, de attól még nem vagyok autista!
2011. márc. 9. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!