Létezik ilyen halláskárosodás?
Ha az utca másik végén ugat egy kutya, vagy ha a szobám ajtaja előtt suttognak, azt tökéletesen hallom, de pl. az osztályban amikor a padtársam mond valamit, kétszer-háromszor vissza kell kérdeznem néha, hogy mit mondott. Ilyenkor nem tudom, hogy tényleg nagyon halkan beszél, vagy rossz-e a hallásom. A sulis hallásvizsgálat szerint tökéletes a hallásom. Mp4-et természetesen hallgatok, de nem üvölt a fülemben, viszont naponta kb másfél órát hévezek, ami elég hangos.
Szerintetek ez megörténhet?
én is így vok...elmentem fülésztere, ott megvizsgált a doki ilyen cuccal, ami nagyon halkan pittseg, és meg kellett mondanom, melyik fülemben hallom...egyet sem rontottam el.
ki is mosta a fülemet.
sztem az o.társaid érthetetlenül suttognak/beszéghibásat...de ha biztos akarsz lenni abban, h jól hallasz, menj el dokihoz, nem fájdalmas a vizsgálat, és kb. 10 perc csak.
köszi mindenkinek :)
kedves 2.: a suliban már volt ilyen vizsgálatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!