10. 00 órásival megyek strandra de nem tudok székelni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tegnap olyan helyen voltam, ahol nem bírtam és ott rám jött majd hazajöttem de itthon nem. Hiába trónolok semmi. Tudom hogyha elmegyek strandra tuti rám jön. Nem szeretek máshol wc-zni mit tegyek??2011. márc. 5. 08:39
1/3 anonim válasza:
Strandra, ilyenkor? Nem fürdőbe? Amúgy meg vécézz ott, mást nem nagyon tehetsz..
2/3 A kérdező kommentje:
hát fedett uszoda inkább:)
2011. márc. 5. 09:07
3/3 anonim válasza:
Ott sok Wc van, nem egy, akire mindenki vár. senkit nem érdekel, hogy mit csinálsz a WC-ben. Megcsinálod, rögtön lehúzod és mész az utadra. Ilyennel nem kell foglalkozni és azzal sem, hogy idegen emberek mit gondolnak. Soha többé nem látod őket. No para
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!