Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért taknyozok Spanyolcsigásat?

Miért taknyozok Spanyolcsigásat?

Figyelt kérdés
Már 1 ideje folyik az orrom, de ez nem nátha. Biztos nemaz, más tünet nincs. alergiás sem vagyok semmire. de mégis olyanokat köpök mint a spanyolcsiga :s -Ez normális? Tényleg mint a spanyolcsiga. Néha, elég fura színekben és csak úgy magától. biztos az élőflórás joghurttól van:S -Nem termelődik bennem valami?
2011. márc. 3. 16:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, neked aztán nem semmi szókincsed lehet! :D Biztos az élőflórás joghurttól... :D Hány éves vagy? Dohányzol? Honnan tudod ilyen biztosan, hogy nem allergiád van? Amúgy én asztmás vagyok, és én is köpködtem, mikor nem volt kezelve az asztmám, lehet neked is valami hasonló problémád van.
2011. márc. 3. 17:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Szókincsem az nemigazán van, nagyon lesokkolt ez az egész. Allergiám nincs, voltam szűrésen. amióta eszem azt a szájonk.rt joghurtot, azóta van ez a problémám. de lehet a liszt miatt amit néha belenyomok. most leálltam vele, meglátjuk mi lesz. Szerinted is napisz@r gyanús?? ;)
2011. márc. 4. 12:02
 3/4 A kérdező kommentje:
jahm, amúgy 28éves vagyok, nem dohányzom és felsőfokú végzettséggel rendelkezem;)
2011. márc. 4. 12:03
 4/4 A kérdező kommentje:
És köszi a választ!:)
2011. márc. 4. 12:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!