Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért fáj? (Kérdésed túl...

Miért fáj? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Kb.4 óra óta nagyon fáj a szemem ha mozgaton(fel,jobbra,balra) Valami szúrós érzéshez tudnám hasonlítani.Mi lehet ez?:(
2011. febr. 28. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, de a helyedben felhívnék egy orvosi ügyeletet, el tudom képzelni, hogy telefonon is tudnak segíteni, ha nem súlyos a baj.
2011. febr. 28. 21:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy valami rátapadt a szemhéjadra belülről, és ha mozgatod a szemed, az karcolja.ilyenkor ha bemész az ügyeletre, kifordítják a szemhéjad, és kiszedik egy gézdarabbal a koszt. Én elmennék ügyeletre.
2011. febr. 28. 21:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Szemgolyó szexnél fordul elő ez a fel/le balra/jobbra fájdalom

Mikor nagyon nyomkodják a fütyit a szemgolyóba gyakran bedurran.

2011. febr. 28. 21:39
 4/5 A kérdező kommentje:
szemgolyó szex?
2011. febr. 28. 21:43
 5/5 anonim ***** válasza:

hát ez elég idiótán hangzik -.-"

Egyébként nekem is fáj pár napja a szemem, ha mozgatom! S Én is kíváncsi lennék mi lehet ez (bár nekem nem szúrás szerű inkább olyan nyomásféle, szóval bocs hogy ideírtam xd)

2011. febr. 28. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!