Alvajáró vagyok lehet tőle valami bajom?
Figyelt kérdés
Este anyukám mellett ébredtem és nem tudom hogy hogyan kerültem oda egyáltalán nem emlékeszem semmire.. :S lehet ettől valami bajom ?:O:O2011. febr. 26. 18:09
2/3 anonim válasza:
Kiskorában a nővérem kiakart ugrani az ablakon álmában. Szóval addig jó, amíg anyukád mellett ébredsz :)
Egyébként igen, származhat belőle bajod, ha pl. neki mész fejjel az üvegnek, belenyúlsz a kaktuszba/késbe stb. De ennek nem valami nagy az esélye, úgyhogy ne aggódj.
3/3 anonim válasza:
Haverom alvajáró volt kiskorába, és egyszer belepisált a ruhásstekrénybe mer azt hitte az a wc. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!