Hogy lehet orrvérzést "előidézni"?
Figyelt kérdés
Kérlek, a szidalmazók kíméljenek, nem vagyok kíváncsi kioktatásra, az ÉN dolgom, mit szeretnék megtudni... szóval, már 19 éves leszek és még soha nem vérzett az orrom? Tudni akarom milyen is ez :) Mivel lehet előidézni? Magas vérnyomás, energiaital, erős orrfújás nem hatnak...2011. febr. 19. 15:41
11/14 A kérdező kommentje:
Imre hercegnek: Köszönöm szépen, én is cégalapításba kezdek, úgy döntöttem adok egy kis sót azoknak akik sótlanok! neked kedvezménnyel, mert neked nagyon sokra van szükséged, annyit úgy sem tudnál kifizetni... úgyh lásd, milyen jószívű vagyok :)
2011. febr. 19. 16:01
12/14 A kérdező kommentje:
egyébként csak egy valamire válaszoljon valaki, lécci: Miért van az, ha az ember kéri, hogy a bunkók ne írjanak, mégis írnak, és hülyeségekkel traktálják? szépen elmondom még egyszer: a KÉRDÉSRE kerestem választ, nem új anyucikat... aki nem tud válaszolni, ne érezzen már leküzdhetetlen vágyat hogy oltogatni kezdjen!!! ha arra lennék kíváncsi bemennék a ValóVilágba vagy mittomén... xD szóval köszi puszi én orrom majd eldöntöm mit akarok vele csinálni... levágom, és aki megadja a címét, annak elküldöm postán...
2011. febr. 19. 16:04
13/14 anonim válasza:
Orrpiszkálás. Előbb-utóbb elpattan egy ér. Elég kellemetlen.
14/14 anonim válasza:
De most komolyan! Melyik résszel nem értesz egyet? A megállapitás is állja a helyét, lebeszélni sem akarlak, és egy -szerintem- tuti megoldást is irtam, kettőt is! Na jo, a masodikat még nem, csak megelőlegeztem.
Köszi a kedvezményt ;) Van sónk, nincs messze Parajd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!