Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől lehet ez HELP?

Mitől lehet ez HELP?

Figyelt kérdés

Kiskorom óta kattog/ropog (vagy nemtom hogy hívjam:D) a bokámnál a csont.

[link] -> egy picivel az achilles alatt lévő résznél. De tényleg kiskorom óta, emlékszem általánosba 10 évesen is azzal szórakoztam hogy folyton ropogtattam ki órán, de szinte mindig csak a jobb kellett, a bal alig-alig kattogott most is alig-alig ropog. És érdekes mindig akkor ha sokat ülök, tehát suliba vagy ha este tvzek.

Az egyik új ismerősöm hívta fel rá a figyelmem mert sokat ülök mellette folyamatosan hall valami 'roppanást', és nem tudta mi az xd de csak ha mellettem ült akkor hallotta, rákérdezett és mondtam h ez van.

Szerintetek mitől lehet ez?

2011. febr. 17. 21:16
 1/6 A kérdező kommentje:
A csont akkor ropog/kattog, ha ülve bokakörzést csinálok, vagy ha megemelem picit a bokám már akkor is, vagy ha felállok.
2011. febr. 17. 21:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Más meg az ujjait ropogtatja, én a nyakamat és a derekamat szoktam, de úgy, hogy akik hallják, mind felszisszennek :D szerintem ez normális.
2011. febr. 17. 21:43
 3/6 A kérdező kommentje:

Én is szoktam: nyakam, ujjaim, lábujjaim, néha az ágyéki csigolyánál is kiroppan (bemelegítés tesiórán: ha 90%os szögbe igyekszem tenni a két lábam: egyiket bordára felrakom amilyen magasra csak tudom, másik földön marad, majd lehajolok nyújtani ott is kiroppan)

Csak az a különbség hogy ujjná lábujjnál stb ÉN csinálom a ropogást:D szal érted én körzök a nyakammal és azért ropog nem spontán, én ropogtatom ki a kezeimmel a lábujjaim, nem maguktól ropognak. A bokám meg teljesen magától ha pl. felállok:S:( szal míg a többi ropogást tudom kontrollálni ezt nem...

2011. febr. 17. 22:07
 4/6 anonim válasza:
Szia.Nem lehet hogy túl sok sót eszel?Most lehet hülyén hangzik de attól is lehet.
2011. febr. 20. 12:39
 5/6 A kérdező kommentje:

Épphogy kevese eszem xd

Ugyanis lefogytam, a diétám alatt nagyon kevés készételt (mekis kaja, kínai kaja, olyasmi amiben sok a só) ettem. most súlytartó étrenden vagyok, és most is kevés készételt eszem, mindig magamra főzök, és sosem használok főzéskor sót. (nem, még a rizshez se :) )

2011. febr. 20. 20:32
 6/6 anonim válasza:
Hát akkor nem tudom :D Menny el dokihoz :D
2011. febr. 21. 18:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!