Sürgőőőőőős. Mi lehet az oka?
Menjen el orvoshoz, az a legjobb! És az mindig jó. Miért nem tette már meg? :O
-.-
:S
Pusz
Sürgőőőőőős. Mi lehet az oka?
Mivel itt orvos nem nagyon van,így a legjobb ha dokihoz megy ha Sürgőőőőőős.
"szófosok" egyet, hogy a ti kérdéseitek se maradjanak válasz nélkül:) 1 és 4 közt dolgozott ma, tehát nem egész napos a panasz. Orvoshoz abban az időpontban nem is nagyon érdemes már menni. DE ha még "munkaidő" lenne is: Kolozsváron lakunk, sooksok orvosnak már az probléma, hogy a neved magyar. Egyszer voltam itt nőgyógyásznál, aki felháborodott, mert nem tudom neki "rendesen" elmondani, hogy mi bajom, és a konzultáció nagy része a szentbeszédéből állt, h ez itt Románia, és vagy tudom a hivatalos nyelvet, vagy menjek el az országból. Szóóval ez a dokis résszel a helyzet. Ez a melegfrontot is kiüti, bár lehet, h ő előre érzékeny rá(nincs irónia).
Ha tudtok "általános" fejfájás elleni módszereket, osszátok meg, nagyon örülnék:) Ilyen..."tegyél rá hideget/meleget", "borogasd reszelt almával" dolgokra gondolok. A példáim teljesen fiktívek:))
Komolyan fájhat a feje front miatt, ugyanis melegfront van, még ha nem is érzed rögtön a hatását, de a napokban néhány fokkal melegebb lesz idő. Akár ingadozó vérnyomás miatt is fájhat a feje.
Mindenképp feküdjön le piheni, ha görcsösen fáj, Magne B6-ot ajánlom. Jó tesz még a halánték masszás, citromfű tea, jég a homlokra/halántékra, erős kávé, hideg-meleg lábfürdő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!