Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Fáj a hasam! Mi lehet?

Fáj a hasam! Mi lehet?

Figyelt kérdés

Hányingerem van, görcsöl a hasam, a beleim, néha hasmenésem is van..

Nagyon fáj, amikor begörcsöl..

2011. febr. 12. 21:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Mennyi ideje?
2011. febr. 12. 21:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Sok minden lehet. Pl. irritábilisbél-szindróma. Ha csak pár napja tart, valszeg fertőzéstől.
2011. febr. 12. 21:48
 3/8 A kérdező kommentje:

Ma kezdődött délután.

Eddig voltak bajaim a gyomrommal, meg majdnem minden reggel híg a székletem. Sok a gyomorsavam, 1-2 éve olyan fájdalmaim voltak, hogy menni sem tudtam, aztán elmúlt. Most meg ez.. :S

2011. febr. 12. 21:49
 4/8 A kérdező kommentje:
esetleg lehet attól, hogy reggel 10-kor bevettem egy herbál zsírégető bogyót?
2011. febr. 12. 21:49
 5/8 A kérdező kommentje:
De az első hasfájások kb ebéd után jelentkeztek, 3 óra körül..
2011. febr. 12. 21:50
 6/8 anonim ***** válasza:
A híg széklet mióta van? A gyomrod fájt annyira, hogy menni sem bírtál?
2011. febr. 12. 22:22
 7/8 anonim válasza:

a barátnőmnek is ilyen volt, de szerintem neked valami más. Azért leírom.

Reggel (tanítási napon) az első két órában minden szép és jó volt majd a 3. és 4 . órán eléggé elfehéredett, nagyon fájt a hasa meg kb ilyen tünetei voltak mint neked. Tudni kell a csajról, hogy eleve kis nyüzüge.

Késöbb már mentők jöttek érte, mert a tanárok nagyon beparáztak, de nem volt alaptalan. összecsavarodtak a belei. De ha tényleg ilyen problémád lenne, akkor több mint egy hete sőt 2 hete kellett volna hogy menj "nagy wc-re" és ne csak...híg lett volna amit termelsz.

2011. febr. 12. 23:39
 8/8 A kérdező kommentje:

Kb 1 éve híg a székletem.

A gyomrom tényleg nagyon fájt, szúrt, menni is alig bírtam.. :S Aztán elmúlt, most már nem sok a savam.

2011. febr. 13. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!