Normális a 35°C-os testhőmérséklet?
Figyelt kérdés
Hónaljban mérve.
21/L
2011. febr. 9. 19:51
1/8 anonim válasza:
Egy kicsit alacsonynak tűnik. Ne digitálissal mérd, hanem rendessel és rendesen a hónaljban, sehogy se lógjon ki, szorítsad 10 percig. Ha akkor is ennyi, akkor a helyedben elballagnék az ügyeletre vagy legalább felhívnám őket.
2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos csak digitális hőmérőm van. Rendesen mértem, nem lógott ki, és be is voltam takarózva, bár picit fáztam. Ja de ez éjszaka volt, gondolom akkor emiatt volt.
Reggel már 35,7volt. Ez már jó?
2011. febr. 9. 20:13
3/8 anonim válasza:
Az már jó lesz, ha más bajod nincs.
4/8 anonim válasza:
Nos, nekem az átlagos testhőm 34,98 fok, ami kórosan alacsony. Erről sajnos papírom is van...
És nem egy leányálom!
5/8 A kérdező kommentje:
És ez mivel jár? Lehet ebből komolyabb probléma is?
2011. febr. 10. 15:50
6/8 anonim válasza:
Az alacsonyabb testhőmérséklet pajzsmirigy alulműködésre utalhat, de ennek más tünetei is vannak: fáradtságérzet, elhízás. Egy teljes vérképvizsgálatot javasolni tudok.
7/8 anonim válasza:
Na, nálam az elhízás abszolút mértékben nem jelentkezett.
Azonban bármennyit alszok, fáradt vagyok a ap végére, tehát ez igen... :)
8/8 anonim válasza:
Láttam, hogy volt a testhőmérsékleted 35.7, még a 35 is határeset, de a 35.7 teljesen normális. Pajzsmirigy problémád pedig akkor valószínűleg nincsen ha nincsenek súlyproblémáid. A nap végi fáradtság meg normális, én is mindig fáradt vagyok, amikor a korházban lehúzok egy teljes napi műszakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!