Mitől vékonyodhat a lábam?
Sziasztok!
2/5 hete azt vettem észre mintha a lábszáramról teljesen eltűnt volna a zsír. Nem tettem érte semmit. Nem edzettem és nem is diétáztam meg amit ilyenkor szoktak. Egyik reggel mikor lenéztem mintha azt vettem volna észre. Rendesen látható minden izomtipus. Elég izmos a lábam, combom.
Kicsit megijedtem és azóta is idegesít. Lehet, hogy előtte is ilyen volt és nem vettem figyelembe. De mióta észrevettem folyamatosan zavar.
Deréktől viszont kicsit sok rajtam a felesleg.
Megmondom őszíntén az "ollós" betegségtől rettegeg mert anyukám ebben halt meg nemrég és hatása alatt vagyok. Csináltam teljes vérképet és azt mondta a háziorvos, hogy ha gond lenne a vérképből lehetne jeleket gyanítani, de nem volt semmi gond vele. Létezhet, hogy a lábamból fogyok? A mérleg két és fél hét alatt semmi változást nem mutat. Létezhet, hogy ez mint csak az agyamban játszik?
27/F
Te is írtad, hogy még a hatása alatt vagy a történteknek. Sajnálom.
A "bajodra" visszatérve: biztos, hogy lelki eredetű, de szerencsére teljesen ártalmatlan, sőt! Túlsúly tekintetében sokkal károsabb, ha a zsír a test alsóbbik felén telepszik meg.
Igen, köszönöm.
Olvastam olyat, ha egy betegség (és most a rákra gondolok) miatt elkezd fogyni valaki akkor abból fogy elsőként ahol a legkevesebb a zsír... ez zavart fel.:/
Eddig én nem ilyennek láttam a lábaim(persze lehet, hogy ilyen volt..).
Javaslom, hogy készítsen fényképet a lábáról.
Ha baj lenne, valószínűleg nem csak ez lenne a tünet, de jobb az óvatosság. Ha a fénykép alapján egyértelműen látszanak a változások (pl naponta lefényképezi), akkor forduljon újra orvosához.
Üdv.
Dr. Dav
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!