Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Az orbáncfű tea jó lenne?...

Az orbáncfű tea jó lenne? Esetleg ajánlanátok mást? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Esténként alig tudok elaludni éjjel illetve hajalban meg minden apró neszre felébredek!(van 2 macskánk akik velünk alszanak a szobában és hajnali 3-4-5 óra körül minden álló nap fel pattannak és "rodeóznak" Én meg nem vagyok képes vissza aludnimég ha abba is haggyák akkor sem! Vettem orbáncfű teát ami nyugtató hatású elvileg, ez jó vagy tudnátok ajánlani valami más nyugtató hatású készítményt a teán kívül?
2011. febr. 7. 18:50
 1/10 anonim ***** válasza:

én is azt iszom,meg citromfűteát

vagy a valeriana amit kipróbálhatsz,vény nélküli,macskagyökér kivonat

2011. febr. 7. 18:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Az nem lehetséges, hogy a macskák olyan helyen aludjanak, ahol a macskákat tartani szokták?
2011. febr. 7. 18:54
 3/10 A kérdező kommentje:
A mi macskáink bentiek! Hova tenném őket megmondod? Éjjelre rekjam ki őket az udvarra vagy mi? Van fekhelyük! Bent a szobában! Csak mivel nem 2-en vagyunk párommal és a macskánk a MIÉNK ezért nem alhatnak anyósoméknál!De itt nem az a kérdés, hol alszanak a macskák! Hanem az, mitől tudnék jobban és nyugodtabban, mélyebben aludni!! Ja és nincs nap, hogy ne álmodjak valamit!Ami ugye azt jelenti, hogy nem alszom mélyen!
2011. febr. 7. 19:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem, nem jelenti azt. Szerintem fordítva ülsz a lovon, nincsenek meg az alvási körülményeid, és mindenféle pótszereket keresel alváshoz való környezet helyett. De még talán ebben az esetben is szerencsésebb lenne a macskáknak adni valamit, amitől végigalusszák az éjszakát, és akkor te is tudnál aludni. De egyébként a te életed.
2011. febr. 7. 20:01
 5/10 A kérdező kommentje:

És a macskáknak mit adjak, hogy átaludják az éjszakát???

Am ilyen problémám már rég a macskák előtt is volt!!És akkor nem volt semmi zavaró tényező sem!

2011. febr. 7. 20:08
 6/10 anonim ***** válasza:

első vagyok

nekem 3 tengerimalacka rikácsol egész éjjel,de tudok aludni

a tea jó,csak ne alkalomszerűen idd,hanem napi 2-3 deci legalább (ennyi még a fogamzásgátló hatását se gyengiti, ha szedsz)

2011. febr. 7. 20:13
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm első. Ma már ittam és megpróbálom rendszeresen inni mert elég förtelmes íze van.
2011. febr. 7. 20:18
 8/10 anonim ***** válasza:

rosszul csinálod:)

3 deci forró,de nem forrásban levő vizhez tegyél 3-4 kiskanálnyit,hagyd állni negyedórát

2 kiskanál mézzel és 2-3 kiskanál citromlével szoktam izesiteni

persze cukorral is lehet,de mézzel finomabb

nem ront a hatásán ha izesited

2011. febr. 7. 20:27
 9/10 A kérdező kommentje:
Nekem filteres van de majdnem ugyanígy csinálom mert én nem teszek bele cukrot se mézet(ezt nem szeretem teába) csk citromlét.
2011. febr. 7. 20:30
 10/10 anonim ***** válasza:

pedig a cukortól/méztől lesz jobb ize

ha elfogy a filteres próbáld ki a zacskósat,másabb izű

2011. febr. 7. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!