Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Már megint teljesen szétcsúszt...

Már megint teljesen szétcsúsztam :S Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Segítsetek! mit kéne csinálnom? Telhjesen iylen hullámvölgyekben vagy miben érzem magam egyszer elvagyok úgy ahogy másszor meg totál kész vagyok. MOstanában egyre többet hiányzok a suliból, most is egy hete nem voltam, nem bírtma bemenni egyszerűen semmi kedvem hozzá. Pizsamában vagyok, már pár napja nem fürödtem hajat mosni sem ártana :S De képtelen vagyok rávenni magam, legszívesebben üldögélnék egész nap a szobámba-és ezt is csinálom- általában-amikor nem vagyok 'kiborulva' folyton rendezkedek a szobámban is, takarítok, msotm eg már kész kazasztrófa ahgoy az egész szbám kinéz de egyszerűen nem vagyok képes csinálni bármit is...Aludni szeretnék de azt sem bírok. A napom abból áll hogy felkelek eszem semmitteszek eetleksorozatotnézek és várom hgoy este legyen. :S

19/L

2011. febr. 4. 00:21
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
egyébként az hogy önjelölt pszochológus az mit jelent? tanulszu valami ilyesmit? (egyébként én nem 'hiszek' a pszichologusokban :S)
2011. febr. 4. 00:51
 12/21 anonim ***** válasza:
Ha férfi vagy önjelöltke,akkor én szívesen trécselnék veled..:D
2011. febr. 4. 00:54
 13/21 A kérdező kommentje:
?
2011. febr. 4. 00:57
 14/21 anonim ***** válasza:
Van még hely a határidőnaplómban...
2011. febr. 4. 00:57
 15/21 anonim ***** válasza:
Túl magabiztos vagy,ez tetszik..:D Csak nehogy az derüljön ki,hogy még csak most múltál 18éves..:D Persze nem akarom a kérdezőt megfosztani tőled,ez nem lenne szép dolog.
2011. febr. 4. 01:05
 16/21 A kérdező kommentje:
miért nem? nem az enyém oO
2011. febr. 4. 01:08
 17/21 anonim ***** válasza:
Valaki bekopogott, visszajeleztem
2011. febr. 4. 01:08
 18/21 anonim ***** válasza:
A kérdező kopogott nálad szerintem:)Én bedönteném az ajtót ha mennék..
2011. febr. 4. 01:09
 19/21 A kérdező kommentje:

"Talán eltűnök hirtelen,

akár az erdőben a vadnyom.

Elpazaroltam mindenem,

amiről számot kéne adnom"

szeretitek a verseket? hogy jön ez ide..

2011. febr. 4. 01:20
 20/21 anonim ***** válasza:
72% gyüssz? ajtóstohl persze
2011. febr. 4. 01:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!