Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy hívják ami a fejemen van?

Hogy hívják ami a fejemen van?

Figyelt kérdés
Fejemen van de nem hiszem hogy pattanás mert nem tudom kinyomni meg nem is változik el a színe olyan mint ha fel lenne nyomva a bőr de nem annyira Így tudom a legjobban elmagyarázni.
2011. jan. 30. 20:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
az a füled, úgy hívják: fül
2011. jan. 30. 20:08
 2/7 anonim válasza:
a fejeden pontosan hol? mert ha az arcodon és hasonló a pattanáshoz de nem tudod kinyomni akk vszínű "írisz". ezt kozmetikus szépen ki tudja nyomni 1 tű segítségével.
2011. jan. 30. 20:11
 3/7 anonim ***** válasza:
orr
2011. jan. 30. 20:17
 4/7 Roger Smith ***** válasza:
A sziámi ikertestvéred???
2011. jan. 30. 20:39
 5/7 anonim ***** válasza:
legvalószínűbb az valóban, hogy a meg nem született ikertestvéred az.
2011. jan. 30. 20:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Hol a seprűd, bibircsókos vasorrú bába? :D
2011. jan. 30. 20:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem a hajas fejbőrömön van egy - szerintem - ehhez hasonló, a bőrgyógyi azt mondta, ez egy jóindulatú elváltozás, amit nem muszáj eltávolítani, max ha nagyon zavar. Nekem állítólag rózsaszínes (én nem látom, mert olyan helyen van), nem szabályos alakú, és elkezdett nőni, azért is kérdeztem rá a bőrgyógyásznál.
2011. jan. 30. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!