Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tud ezzel csinálni a doki?

Mit tud ezzel csinálni a doki?

Figyelt kérdés

a bal kezem több mint 1 hete fáj, a csuklóm be is van dagadva, igy is melóztam vele, de tegnap este már annyira fájt hogy ma bírtam már dolgozni sem.

mit csinál ezzel a doki? nem szeretnék menni ha nem muszáj mert eléggé félek :(

kentem krémmel és fásliyózom, de nem javul.és a csuklóm alig akar mozogni

2011. jan. 30. 17:36
 1/10 anonim ***** válasza:
valami be van gyulladva a testedben, ami ráment a csukló izületeidre...
2011. jan. 30. 17:41
 2/10 A kérdező kommentje:

azt hogy tudják helyrehozni? mit tud csunálni a doki?

köszi a gyors választ

2011. jan. 30. 17:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj el orvoshoz mert ez csak rosszabb lesz. Magadnak ezt NEM tudod helyrehozni!! Gyógyszert fog felírni ami lecsökkenti a gyulladást. Hirtelen jött ez a fájdalom ?(megerőltetés?)
2011. jan. 30. 18:18
 4/10 A kérdező kommentje:

hat...igazábol nem tudom h mennyire jött ez hirtelen hisz ezelött is dolgoztam mar es akkor nem volt ilyen bajom.

de akkor csak 1 szimpla gyulladás csökkentő kell rá? mert akkor veszek v mennzire fontos h doki is lássa?

köszi a választ

2011. jan. 30. 18:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha be van duzzadva ne halogasd, minél gyorsabban el kell menned egy orvoshoz, mert el tud deformálódni úgy hogy utána már sosem lesz jó. Ezt azért írom hogy menj el mindenképp, nem ijesztgetés akar lenni. Vannak pl. olyan kenőcsök amit a patikában készítenek el, ezt ő írja fel.
2011. jan. 30. 18:41
 6/10 A kérdező kommentje:
tegnap estére már höemelkedésem is volt, lehet ennek köze a fent leirt problémámhoz?
2011. jan. 31. 14:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Már azt hittem ma elmentél az orvoshoz !
2011. jan. 31. 15:10
 8/10 A kérdező kommentje:

nem mentem még el, nem merek:S

nem tudom h mire számitsak valaki azt mondja h akar be is gipszelik mindenki mást mondd. ha tényleg csak gyógyszert kapnék akkor nem félnék elmenni.

szted akkor a höemelkedés mitöl lehetett?

köszönöm h mindenre kérdésemre irsz

2011. jan. 31. 15:40
 9/10 anonim ***** válasza:
A hőemelkedés a gyulladás miatt van, ahogy megsérült pl. az ízület, be is gyulladt ez okozhat ilyet. Ha begipszelik attól félsz? Mondjuk dolgozni nem tudsz úgy egy darabig, de legalább helyre jön. Amúgy szeretek így válaszolni ilyen kérdésekre, gyógyszerész szakra járok úgyhogy érdekelnek az ilyen dolgok.
2011. jan. 31. 15:44
 10/10 A kérdező kommentje:

igen nem lenne a legjobb ha begipszelnék, mert nem szeretnék huzamosabb ideig nem dolgozni.

a félelmem inkább a dokik miatt van :S

de lehet h tényleg neked van igazad, és már rég el kellett volna mennem

2011. jan. 31. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!