Pontosan mi lehet ez? (KÉP LENT) mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
szóval ez már régebb óta itt van igy a cicim felett.jóval felette,..és nem fáj meg semmi,csak előjött,de anyukámnak is volt ilyen pár éve csak neki a köldöke melett,valami ér kidülled,vagy nemtudom,mint egy vérhólyag,de anyukámnak azt mondták nem rossz indulatú csak neki zavarta a farmert amikor felvette ezért leszedték neki,most nekem is van egy ilyenem,ugye nem lesz ettől semmi bajom?de azért vetessem le ugye? pontosan mi is ez? az azért megnyugtat hogy anyukámnak is ilyene volt...
igen anyumnak is valami hasonlót mondtak ,de ez a szó hogy érdaganat megrémiszt,ugye nem gond?meg nemvagyok rákos? :S csak le kell szedni és ennyi?ugye?
14/L
2011. jan. 29. 17:33
12/20 anonim válasza:
Ha annyira megrémiszt a dolog akkor miért nem mész vele orvoshoz..Ott csak a dokinak kell megmutatni és nem az egész országnak..
2011. jan. 29. 17:48
13/20 A kérdező kommentje:
jolvanna...nem az egész országnak mutattam.igen megrémiszt,de kedden megyek leszedetni,és gondoltam megkérdezem..azért van ez az oldal hogy lehessen kérdezni..
2011. jan. 29. 17:50
14/20 anonim válasza:
Szerintem egy hemangióma. Nem kell törődni vele, ha nem zavar a melltartó viselésben, és ha nem dörzsölheti semmi.
2011. jan. 29. 17:53
15/20 A kérdező kommentje:
köszi utolsó.igen anyukámnak is azért szedték le mert a nadrág dörzsölte.
2011. jan. 29. 17:59
16/20 anonim válasza:
Szia! Szerintem érdemes leszedetni, ha az orvos is ezt javasolja. Jobb, mint megvárni, amíg kidörzsöli valamelyik ruha, meg előbb-utóbb esztétikai problémának fogod érezni, amikor le akarod venni a ruhádat valahol, és majd szégyellős leszel miatta. Még egy javaslat: keresd meg a fényképezőgépeden a makró állást (a legtöbb gépen kis tulipán jelzi), és azzal fényképezzél ilyen közelre, különben mindig homályos lesz a kép. Nem, nem vagy rákos, nyugi.
2011. jan. 29. 18:03
17/20 A kérdező kommentje:
utolsó.nagyon szépen köszönöm:) megnyugtattál és köszönöm kedvességed!!:)
2011. jan. 29. 18:24
18/20 anonim válasza:
Aludj jól! :*
2011. jan. 29. 18:38
19/20 anonim válasza:
undoritó szedesd le
2011. febr. 13. 09:23
20/20 anonim válasza:
ÉN is azt mondom mint a többiek nincs semmi baj.
Akiknek megköszönted a válaszát ugyanazt javasolnám én is mint ők.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!