Mi lehet az oka a napok óta tartó gyomorfájásnak? (olyan, mintha száz tűvel szurkálnának belülről)
Ezt az érzést ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor valaki éhezik és attól jön ki az a jellegzetes gyomorfájás. Viszont én rendesen eszem napi 4-5 alkalommal, normális mennyiségeket. Nem vagyok se túlsúlyos, de sovány, se terhes.
Ha eszem, ha nem ugyanúgy fáj. Mi lehet ez?
23/L
Akkor biztosan nem gyomorfekély, megnyugodtam.
Egyik napról a másikra hirtelen jelentkezett, és evéstől-nem evéstől függetlenül folyamatosan fáj. Cataflam hatott kb. fél órán keresztül, utána megint fájt. Szóval gyógyszert sem érdemes rá beszedni. :(
Próbálgattam, hátha kaja okozza, ettem diétásat is, normálisat is, semmi nem segít. Wc-zés rendben van, semmi sem változott meg, semmi sem rendellenes.
Akkor doki lesz belőle. Gondoltam azért megkérdem itt, hátha valami banális dolog, amiben sokaknak van tapasztalata.
Kedves kérdező!
Nekem volt gyomorfekélyem, így azt tudom, hogy milyen. És esküszöm, köze sincs olyan érzéshez, mintha ezer tűvel szúrkodnának belülről. Ezt az általad jól leírt érzést inkább a zsibbadásra szoktuk mondani. De a gyomrod nem zsibbad. Szerintem. Sünivel sem lehet kapcsolatos. Nem tudom. Ha nem múlik, akkor doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!