Mitől lettem rosszul? (Hányás, fejfájás. )
Kedden fejfájással, hányingerrel ébredtem, de bementem a suliba, mert tudtam, hogy el fog múlni, meg egy kis rosszullét miatt nem fogok itthon maradni. Bevettem egy B6-ot meg egy Algopirint.
Hát el is mentem, lefeleltem első óra előtt németből ötösre -ugyanolyan rosszul voltam, mint addig-, majd matekból írtam dolgozatot, és ki kellett mennem, és hánytam. (Különben nem éreztem, hogy különösebben stresszeltem volna a dolgozat miatt, előző nap se.)
Semmi különöset nem ettem-ittam előző nap, sem aznap.
A fejem egész nap fájt egy kicsit. Volt már ilyen érzésem, az napközben jött rám. Nagyon fájt a fejem, dübörgött bennem valami, kába voltam, alig bírtam beszélni, és úgy tűnt a 45 perces óra, mintha 1 évig tartott volna. Aztán ez elmúlt, meg a keddi rosszullét is.
14/L vagyok, szeptembertől tudom, hogy depressziós vagyok. Hangulatjavítót (Sertralin) és szorongásoldót (Rivotril) kell szednem.
Mi lehet a bajom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!