Hosszútávon mit okozhat a stressz?
Figyelt kérdés
másfél éve folyamatosan stresszelek. Főleg iskola miatt. Olyan nagy okom nincs rá. de kicsit vissszahúzódó vagyok és az osztálytársaim bunkók általában... vagy pl. mindig azon gondolkodok hogy fogok 4-5 évet még kibírni érettségiig... a matek-magántanár végett az egész hetet végigstresszelem hogy ott kell majd lennem 1 órát... legszívesebben itthon lennék mindig, de ez természetesen nem megoldható. Vagy mindenhol, csak itt ne... Ráadásul Magyarországot is gyűlölöm, utálok itt lenni :(2009. febr. 4. 13:45
1/2 anonim válasza:
Hosszútávon a stressz szív- és érrendszeri problémákat okozhat, emellett lefogyhatsz vagy elhízhatsz, nem megfelelő lesz a koleszterin szinted(általában stressz hatására magas), cukorbetegség is kialakulhat, meg stb, csemegézhetnék itt napokig. Azt ajánlom fogadd el a helyzetet. Ha beszólogatnak egyik füleden be a másikon ki,majd megunják, azt hogy te nem vagy erre vevő. Vagy szólj vissza nekik valami találót, de nem TRÁGÁR beszólást. Nem tudom h más mit fog írni,de szerintem az oldalon a legtöbben túlestünk a suli-frászon és nem haltunk bele. Rajtad múlik csak hogyan alakítod a szituációkat.
Sok Sikert!
2/2 anonim válasza:
Egy sértés csak akkor az, ha úgy gondolod. A döntés a tied. Ha bántóan viselkednek veled, TE döntöd el, hogyan reagálsz!!! Ha kellemetlenül érzed magad, jusson eszedbe az ami ezt okozta és erősen gondolj rá úgy, hogy LESZAROM!!! Menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!