Szerintetek ha valaki NAGYON KIS MÉRTÉKBEN írtózik a vértől az még lehet ápolónő?
Figyelt kérdés
Én pl. a vértől nem annyira,hanem mikor mondjuk egy emberbe beledöfnek egy tőrt,akkor elfordulok.Ez még befolyásolja a későbbi nővéri pályámat?2011. jan. 21. 16:53
1/9 anonim válasza:
Nem, ehhez hozzá lehet szokni. ha nem vagy ájulós, gyomorfelfordulós, akkor semennyire sem befolyásolja (ha az vagy, akkor nehezen lehet belőled nővér, de nem írtad, szóval gondolom, nem vagy rosszul).
2/9 anonim válasza:
Ha egy kicsit erõssebbé teszed magad,akkor biztosan menni fog.
3/9 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem!A vér szerintem szép látvány,de a baleseti sebészetre biztos nem megyek...
2011. jan. 21. 17:02
4/9 anonim válasza:
A sebészeten, traumán kívül bárhová mehetsz. Én se bírom a brutál sérülések látványát, mégis nővér vagyok...
5/9 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Hányszor láttál már igaziból olyat, hogy valakibe beledöfnek egy tőrt? A film az más, mint az élet.
6/9 A kérdező kommentje:
Persze!Ez egy szemléltetés.Ha valaki bejön a balesetire homlokában ceruzával,vagy felvágott erekkel
2011. jan. 22. 18:12
7/9 A kérdező kommentje:
Újszülött osztályra és szülészetre mennék
2011. jan. 22. 18:13
9/9 A kérdező kommentje:
A brutál helyzetekről beszélek!A szülészeten természetesen van vér,de az annyira nem kavar fel.Csak a sebészi dolgok.
2011. jan. 23. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!