Front lehet mostanában? Napközben annyira "kaka" vagyok.
Elnézést, szebben nem tudom megfogalmazni. Párásnak érzem a levegőt, a boltig alig bírtam elsétálni. Motiválatlan, kimerült voltam...
Néhány napja van ez, férjem is hasonlókra panaszkodik, ezért gondolom, hogy az időjárással lehet valami.
Érez mostanában más is ilyet?
Lehet valami benne, hogy bejött ez a "meleg".
Pár napja én is szédülök, gyenge vagyok, tipikusan olyan tünetek, mint amikor melegfront van.
Egész pontosan olyasmi érzés volt (érdekes, most estére elmúlt), mint amikor egy betegség kezdődik és csökken az ember energiája. Semmihez sem volt kedvem, erőm (még egy nagyon kedves barátot is lemondtam ma ezért). A levegővétel is nehezebb volt, mintha nem lenne elég oxigén.
Délután lefeküdtem aludni, de nem lett jobb, ugyanúgy kóvályogtam.
Tegnap ugyanígy volt, napközben kóma, estére felélénkültem. Ezek szerint a melegfront a ludas?
Utoljára vasárnap voltam energikus, azóta egyre rosszabb.
Olyankor sportolni, amikor oxigénhiányos vagyok és a fotelből felállni is teljesíthetetlen feladatnak tűnik? :)
Hidegben (hidegfront), hideg szélben parádézok, mint akit túlkávéztak.
De a meleg, párás időtől zombi lesz belőlem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!