Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Front lehet mostanában?...

Front lehet mostanában? Napközben annyira "kaka" vagyok.

Figyelt kérdés

Elnézést, szebben nem tudom megfogalmazni. Párásnak érzem a levegőt, a boltig alig bírtam elsétálni. Motiválatlan, kimerült voltam...

Néhány napja van ez, férjem is hasonlókra panaszkodik, ezért gondolom, hogy az időjárással lehet valami.

Érez mostanában más is ilyet?

2011. jan. 14. 23:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Én is, de az én véleményem nem mérvadó --> vizsgaidőszak van. :D Lehet amúgy valami a levegőben.
2011. jan. 14. 23:29
 2/10 anonim ***** válasza:

Lehet valami benne, hogy bejött ez a "meleg".

Pár napja én is szédülök, gyenge vagyok, tipikusan olyan tünetek, mint amikor melegfront van.

2011. jan. 14. 23:31
 3/10 A kérdező kommentje:

Egész pontosan olyasmi érzés volt (érdekes, most estére elmúlt), mint amikor egy betegség kezdődik és csökken az ember energiája. Semmihez sem volt kedvem, erőm (még egy nagyon kedves barátot is lemondtam ma ezért). A levegővétel is nehezebb volt, mintha nem lenne elég oxigén.

Délután lefeküdtem aludni, de nem lett jobb, ugyanúgy kóvályogtam.

Tegnap ugyanígy volt, napközben kóma, estére felélénkültem. Ezek szerint a melegfront a ludas?

Utoljára vasárnap voltam energikus, azóta egyre rosszabb.

2011. jan. 14. 23:42
 4/10 anonim válasza:
amióta meleg van egyszerűen nem fog az agyam, és délutánonként olyan érzésem van, mintha bealtatóztak volna és szédelgek össze-vissza.
2011. jan. 14. 23:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha már itt tartunk, mit lehetne tenni a frontérzékenység ellen? Nincs valami csodagyógymód? :D
2011. jan. 14. 23:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Sportoljatok intenzíven + magnézium , némi b-vitaminnal.
2011. jan. 15. 00:06
 7/10 A kérdező kommentje:

Olyankor sportolni, amikor oxigénhiányos vagyok és a fotelből felállni is teljesíthetetlen feladatnak tűnik? :)

Hidegben (hidegfront), hideg szélben parádézok, mint akit túlkávéztak.

De a meleg, párás időtől zombi lesz belőlem :(

2011. jan. 15. 00:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem olyankor szokott ilyen lenni, ha nem eszem vagy alszom eleget, és úgymond lemerülök.
2011. jan. 15. 04:54
 9/10 anonim ***** válasza:
magnéziumhiány v vashiány okozhatja, keresd fel a házidokid
2011. jan. 15. 08:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem akkor kell sportolni mikor felállni sincs erőd! A rendszeres intenzív sport egy idő után megerősítené a szervezeted, ugyanis a sport egyfajta stressz a szervezetnek és ehhez egy idő után alkalmazkodna a szervezeted ergo növelnéd a stressztűrő képességed, nem éreznéd meg ilyen szinten a fronhatásokat sem.
2011. jan. 15. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!