Merjem szedni a frontin nevü gyógyszert? Azt irta fel a doki mivel eléggé pánikos vagyok. Mi a tapasztalat jó ez arra? Valami mellék határol tudtok ami nem jó?
Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 07:47
1/4 anonim válasza:
Nekem nem volt jó, biztosan fognak írni olyanok is, akiknek bevált. Én csak szorongtam, de a Frontintól idegbeteg is lettem, mindenkinek lekiabáltam a fejét, mintha nem is én lennék. Innentől kezdve gondoltam, inkább megoldom bogyó nélkül, az alapproblémám úgyis megmarad akármit szedek.
2/4 anonim válasza:
Nekem is írt fel a doki.2x vettem be,egyszer az esküvőmön,másodszor meg csak úgy.De én tudom mivel járnak ezek a nyugtatók,pontosabban a férjem.Mivel 20 évig dolgozott a kábítószer osztályon(rendőrségnél),láttuk mire vezet a nyugtatók hozzászokása a szervezetben.Saját ismerősömön is láttam hogy drogfüggő lett a nyugtatóktól.Szóval én inkább kidobtam ezeket,és elkezdtem jógázni.Hidd el sokkal hasznosabb,mint hogy saját magadat mérgezd.
3/4 anonim válasza:
Nagyon rossz gyógyszer, legalábbis nekem. Szorongásoldó de időnként sokkal nagyobb szorongást okoz. Nagyon könnyű rászokni is. Azok szokták dicsérni akik hosszú éve szedik, és már régen függők.
4/4 anonim válasza:
Nekem bevált.Nekem súlyos depresszióm és hangulatzavarom van.
A frontinba egyeztünk meg a dokival,mert ezt nem kell minden nap szedni. (nem szeretnék függő lenni)
Ha nagyon ideges vagyok ,gyomoridegem van,vagy nem tudok aludni csak akkor veszek be.
Ez heti 1-2 db.De volt olyan ,hogy napi 3-t kellett bevennem. És volt olyan mikor 1 hétig egyet sem.
A lényeg ne szedd minden nap,csak ha már úgy érzed,hogy kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!