Tényleg létezik olyan karóra, ami akkor ébreszt mikor a legkipihentebb az ember?
:D
de neeeem, tényleg, tesóm mesélt egy karóráról (60ezer forint körüli az értéke) és reggelente ha beállítod az ébresztőórát, az körüli időpontban ébreszt... amikor a legkipihentebb a szervezeted...
Igen, létezik ilyen óra, bár még élőben nem láttam:P
Egyébként nem akkor ébreszt amikor "a leg kipihentebb vagy" hanem akkor amikor épp felületes az alvásod. Ugyanis az alvás mély- és felületes szakaszokból áll, és ha épp mélyalvásból ébreszt fel valaki akkor az sz@r. Viszont ezek kb 30 perces időközönként váltakoznak, ezen pedig azért sok múlhat reggel munkába indulásnál, szóval necces lehet.
Nem karóra, hanem asztali ébresztőóra. Van hozzá két csuklópánt, azt kell feltenni, és figyeli a mozgásod. Akkor ébreszt, mikor legfelületesebben alszol.
Legalábbis én ilyet láttam (és próbáltam, mert tesóm vett egyet:D).
Utolsó vagyok.
Egyébként ha beállítod pl. 8-ra, akkor fél 7 és 8 között ébreszt fel vmikor. Tehát leghamarabb fél órával előtte, de legkésőbb abban az időpontban, amikorra beállítottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!