Hogyan lehet tüdőgyulladást kapni?
Figyelt kérdés
Konkrétan az érdekelne, hogy el lehet e úgy kapni, hogy már 3 napja nyomom az ágyat, az állandó izzadástól csurom víz vagyok, nemcsak én, de az ágy is. Hiába veszek szárazat, 10 perc múlva újra kezdődik.2009. jan. 30. 17:56
1/2 anonim válasza:
Szerintem ha nem nyitják Rád az ablakot, illetve nincs hideg a szobában, ahol fekszel, akkor a leírtak miatt nem kapsz tüdőgyulladást. Jobbulást!
2/2 anonim válasza:
A tüdőgyulladást vagy egy vírus, vagy egy baktérium okozza. Az pedig nem jön be a nyitott ablakon sem. Látogató viszont behozhatja a betegséget akár tünetmentesen, és a hidegtől és a megfázástól legyengült immunrendszered ügyesen megbetegszik miatta. Az izzadás természetes velejárója az ilyen nyavajáknak, ne aggódj, és cserélj ruhát, amikor csak tudsz, de azért ne ess túlzásba.
Ha egy felső légúti fertőzést az ember elhanyagol, akkor a baci levándorolhat a tüdőbe, és akkor valóban csinálhat ott is gyulladást. Te viszont szépen kifekszed a kórt, úgyhogy remélhetőleg nem sok esélyed van egy tüdőgyuszira.
Rengeteg folyadék, C-vitamin.
Gyors javulást kívánok! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!