Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagyon sokat izzadok (bővebben...

Nagyon sokat izzadok (bővebben lent? )

Figyelt kérdés
nagyon sokat izzadok és nem tudom ez mitől van. igaz nagyon erősen szorongó tipus vagyok szerintem ez lehet az egyik oka akiket kérdeztem azok szerint meg a drogfüggőségem is lehet az egyik oka, de akiket még ismerek függőket nem izzadnak ennyit. szerintetek ez ellen mit tudok tenni?
2011. jan. 6. 13:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok drogfüggő mégis sokat izzadok.
2011. jan. 6. 13:42
 2/9 anonim válasza:
Épp tegnap láttam erről műsort, attól függ hol izzadsz, mivel megszüntethető iontoforézissel pl. a kézizzadás vagy műtéttel, ami egy pici laparoszkópiás beavatkozás.
2011. jan. 6. 13:46
 3/9 anonim ***** válasza:

Milyen drog?

Én ugyan nem vagyok függő de csináltam ezt azt, de már régen nem. Ugyanúgy izzadok...Fogalmam sincs mitől, majd biztos ajánlják a Sol. Antisudoricat, nos nekem ez sem használt. Most használok egy ilyen DM-ben kapható extra erős éjszakai folyadékot azt írják rajta megszünteti kb. 3nap alatt az izzadást, és közvetlen elalvás előtt kell felkenni, na én kentem reggel is meg este is több mint egy hétig, semmi..Rohadtul unom már..

2011. jan. 6. 13:50
 4/9 A kérdező kommentje:

legjobban a hónaljam a talpam a kezem a homlokom izzad.

mostanság rivotril,xanax és egyéb benzodiazepinek amik elvileg csökkentik a szorongást de az izzadtságom még megmarad:/ de amikor még csak szívtam már akkor is jelentkeztek ilyen problémák.

2011. jan. 6. 13:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, figyu én gyógyszertárban dolgozom, őszinte leszek, nem szedném be ezeket a szarokat. Tuti keresnék rá valami más megoldást mert az anxiolitikumok alattomosak. Vagy most nem is igazán értem, hogy ezt a szorongásodra szeded, vagy ezekre vagy rászokva?
2011. jan. 6. 16:28
 6/9 A kérdező kommentje:
rá voltam szokva
2011. jan. 7. 21:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ezeknek a mellékhatása lenne, bár lehet paradox reakció, izgatottság, nyugtalanság, stb.
2011. jan. 8. 07:21
 8/9 A kérdező kommentje:
a nem ezek általán alatt a gyógyszereket érted csak v az illegális szereket is?
2011. febr. 8. 23:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen illegális szereket használsz.
2011. febr. 10. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!