Pattanások! Segítség! Mivel lehet eltüntetni?
Szió!
Használj olyan arctisztító tonikot, ami nem tartalmaz alkoholt. Reggel, este. Az alkohol felületesen szárít, de belül eltömít mindent, ugyanúgy pattanásos leszel.
Egyébként alapjában véve nem szokott zavarni egy két pattanás, csak lévén hogy kamaszkoromba is megúsztam ezeket a dolgokat most meg a kérdésem feltevését követő napon randim volt nem akartam igénytelennek ápolatlannak tűnni.
Köszi mégegyszer:)
Szia!
Nem mert a leányzó lemondta...Így hát sajnos bukóvári lett a dolog. Bár épp a minap írt és szabadkozott hogy ne haragudjak és hogy feltétlen pótoljuk az elmaradt randit.
Tehát nem reménytelen a dolog:)
Viszont nekem egyre jobban tetszik ez az oldal:) Nem rég regisztráltam és tök klassz dolgokat lehet olvasni főleg az értelmesebb témákban, (otthon, kapcsolatok, illetve munka) szerelem-szex topikon meg jókat lehet röhögni hogy mennyi primitív ember él ezen a földön:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!