Mi bajom lehet? Ugye ez nem normális?
Mióta leérettségiztem, egyszerűen szörnyen érzem magam sokszor. Kb akkor kezdődött minden. Előtte sokszor 6 óra alvással mentem suliba, hétvégente is alig aludtam, mégis bírtam. Most lefekszem este 11kor, délután 2kor kelek -15 óra alvás. Egész nap csak ásítozom, semmi energiám. Egyetemre mentem, de ott is gondjaim vannak, alig bírok tanulni, egyszerűen semmi erőm valamit is kezdeni magammal. Van, hogy naponta csak 1-2x eszek. Sokféle értendkiegészítőt kipróbáltam már, de olyan, mintha semmit nem szednék, nem érzem egyiknek sem a hatását. Mellette az allergiám egyre erősebb, és egyre gyakrabban vagyok beteg. Nem tudom, mihez kezdjek. :S
19/L
Sportolsz valamit? Én azóta vagyok ilyen, mióta nem jut időm testmozgásra. Napi fél óra is segíthet.
Ha nem ez a baj, akkor meg érdemes elmenni orvoshoz.
Az étrendkiegészítők meg kukába valók, tele vannak fölösleges anyagokkal, inkább egyél sok gyümölcsöt, meg amit kell.
Koliban, otthon vagy albiban laksz? Nincs ott szobabicikli? Én szeretem, mert csak tekerek, és közben tudok tévézni/olvasni/beszélgetni, így nem unom magam halálra közben, és nem is kell odafigyelni.
Vagy járjatok barátokkal közösen valahova.
Ne aludj annyit. Nekem is így van:D Minél többet alszom, annál rosszabb. Meg kell találni, hogy mennyi az az alvásmennyiség, ami pont jó:) Nekem 7-8 óra kb. Ha annál kevesebbet vagy többet alszom, akkor hulla vagyok egész nap:D
És reggel egy gyenge kávé:)
Semmi bajod sincs. Ugyanis egyetlen betegségtünetet, fájdalmat sem említesz. Valóban mozgáshiányban szenvedsz. Sétálni mindenhol lehet. Ne hagyd el magad. Ez az idő most különösen alkalmas erre. Séta közben tanulhatsz is, rádióban zenét hallgathatsz.
Jut eszembe: ma ajánlották az avocadó rendkívüli jó hatását. Nem hízlal, teli van vitaminnal, és növényi zsírokkal. És most akciós a Pennyben, meg a Tescoban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!