Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Meddig tart a másnaposság?

Meddig tart a másnaposság?

Figyelt kérdés
nagyon kiütött megnap a pia és hánytam 1 csomót és még most is szarul vagyok. meddig tart ez???
2011. jan. 1. 21:21
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

Amíg teljesen ki nem ürül a szervezetedből az alkohol. Mostanra már jobban kellene lenned, de ki tudja mennyit és mi ittál, mit ettél előtte, milyen általános állapotban van a szervezeted... Mindenképp sok folyadék, lehetőleg ásványvíz kell, na és enni sem árt, bár ilyenkor nem igazán kívánja az ember a kaját... Én régen ha buliztam - azért mondom, hogy régen, mert pár éve már nem járhatok, közben családos lettem, gyermekem született és még pici... - szóval mondjuk hazaértem reggel 5-re, mielőtt lefeküdtem aludni megittam annyi ásványvizet amit csak bírtam, majd aludtam mondjuk délig...

Utána ebédeltem, majd nyomtam tovább a vizet egész nap, estére vagy egyáltalán semmi bajom nem volt, vagy csak enyhén, de másnap reggelre egy éjszakai alvás után az is elmúlt. Szóval szerintem holnapra jobb lesz. :)

Folyadék, kaja, pihenés. És máskor mértékkel...! :)

Boldog új évet! :)

30/N

2011. jan. 1. 21:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
ÓÓÓhhh de király :D Azt hittem csak nekem sikerült ennyire tönkre vágnom magam, de ezek szerint vannak sorstársaim :D Amúgy én mostanság kezdek jobban lenni.
2011. jan. 1. 21:28
 3/5 A kérdező kommentje:

köszi!!! hát ettem 1 kis főtt krumplit meg most este 1 natúr joghurtot de nem nagyon kivántam:(.

második: legalább én is tudom h nem vagyok egyedül.:P

2011. jan. 1. 21:33
 4/5 anonim válasza:
meg kell tanulni mértékkel inni, a barátaim is kiütötték magukat és most panaszkodnak
2011. jan. 1. 21:35
 5/5 anonim válasza:

ha kihánytad magad akkor oké!

6napig tartott nekem de elsőnek ittam XD szal most vérnyomás gondok szivgondjaim vannak 14/F

2011. aug. 27. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!